Hakkımızda

TRgazete.com, geçmişi 2004’lü yıllara dayanan habercilik deneyimi ile gündem, siyaset, ekonomi, spor, teknoloji ve dünya basınında haber niteliği olan gelişmelere odaklaşmış bir haber sitesidir. İçeriğimizdeki haberler kaynağına kadar sorgularken doğruluk tespitinin sonrasında son okuyucuya ulaştırılır.

Ortak Değerlerimiz

Global olarak TRgazete.com; her türlü mecradan 7/24 haberleri ile gündemi belirlerken ziyaretçisi ile interaktif diyaloğa girerek karşılıklı değer kazanımı sağlamak amacıyla 2023 yılında yepyeni yüzüyle yeniden yayın hayatına başladı. Yüksek kaliteli, doğru, etik anlayışa uygun, yaratıcı, özgün ve saygın bir habercilik anlayışı ile hizmet vaat ediyoruz. Okuyucu ve ziyaretçi kitlemizin güvenini kazanmak en temel önceliğimizdir ve bu kapsamda çalışmalarımıza yön veririz.

Bağımsızlık ve Tarafsızlık

Taraf değiliz. TRgazete.com bünyesinde çalışan yönetici ve diğer çalışanlar çıkar veya nüfuz ilişkisini çalışmalarından öte tutarak kurumunun itibarını sarsacak herhangi bir faaliyet ya da organizasyon içinde olamazlar. Hakkaniyet, tarafsızlık ve çoğulculuk TRgazete.com yayınlarında sahip olduğumuz ve uygulamaktan geri durmayacağımız en temel ölçütlerimizdendir.

Doğruluk ve Gerçekçilik

Abartmayı sevmiyoruz. Gerçekleri bozmadan, sansürlemeden veya herhangi bir grubun etkisi altında kalmadan objektif olarak son okuyucuya aktarıyoruz. TRgazete.com, kullanıcı ve okuyucularını bilinçli olarak yanıltmamak ve bilgi eksikliği kaynaklı yanılgıları en aza indirmek temel hedeflerimizdendir.

Şeffaflık

Haber yayınlarımız öncelikli olmak üzere faaliyetlerimizin tamamında ziyaretçi ve okuyucularımıza hesap vermek yükümlülüğündeyiz. Kişi veya kurumlarla ilgili yanlış, kişilik ve kurumsal kimlik haklarını zedeleyen yayınlardan kaynaklı cevap ve düzeltme hakkına saygı duyuyoruz.

Kurumsal Saygınlık İlkeleri

TRgazete.com kurum olarak toplum saygısını kazanmayı amaç edinir. Çalışma arkadaşlarımız toplum değerlerine uygun ve aykırılık görünecek davranışlardan uzak durmaya gayret eder. TRgazete.com platformunda çalışan ekip, bu kurumun saygınlığına gölge düşürecek, haber sitemiz altındaki kişi veya kurumların ticari veya her türlü itibarını zedeleyebilecek davranışlardan kaçınmaya özen gösterir.

TRGAZETE HABER AKIŞI